nov 30 2014

1. søndag i advent 2014

Published by under Glæde,Jul,Min bedre halvdel

Min mand og jeg giver som altid hinanden adventsgaver. I dag fik jeg en superlækker og dejlig varm hue fra Wolfcamper. Tjek deres side ud – for de har meget lækkert outdoor-tøj og sko.

Det er tid for julemusik og den her er en af mine yndlingsnumre

 

2 responses so far

nov 27 2014

I svømmehallen

Published by under Glæde,Kenzo,Zico

I søndags var vi med hundeklubben i svømmehal.

Vi var der selv først i november måned – så vi vidste godt Zico er vild med det.

2014-11-23 10.43.33-1

Dejligt med en svømmetur sammen med brormand. 2014-11-23 10.43.37-1

Hundene er lige blevet vejet i dag. Kenzo vejer 30 kg. – og Zico 26 kg. Ja ja – han er snart ikke “den bette” mere Smiley med åben mund Smiley med åben mund

No responses yet

nov 18 2014

I biffen

Published by under Familien,I biffen

Jeg har inviteret min mor i biografen i dag. Det er en del af hendes fødselsdagsgave – vi skal se Fasandræberne og jeg glæder mig!
Mest til alene-hygge med mor – men selvfølgelig også at se filmen. Vi har begge slugt Jussi´s bøger så vi glæder os til at se filmen.
Jeg har lige været en tur ude med hundene – men vi skal nå ud en tur mere og de skal aktiveres lidt inden jeg skal i biffen.

God tirsdag derude

2 responses so far

nov 17 2014

Opdatering november måned

Published by under Glæde,Kenzo,Mig selv,Zico

Indrømmet – bloggen er noget forsømt men jeg tror det er sådan det vil være fremover. Jeg brænder ikke for den på samme måde som før hvor jeg kunne lave 2-4 indlæg om dagen. Det er de sociale mediers skyld tror jeg Smiley med åben mund 

Kenzo og Zico har deres egen side på facebook og på min instagram profil er det også de to der præger det. Selvfølgelig <3 <3

Jeg bruger meget krudt på træning og gåture med de to. Jeg strikker og hækler, får ikke læst så meget som jeg gerne vil men det bliver til en smule indimellem. Jeg skal i gang med jobsøgning.

Vi har været i svømmehallen med hundene og skal igen i weekenden via vores hundeklub.

Ellers bruger vi en del tid på familien. Sådan skal det også være.
Hundene er blevet så fine venner. De er simelthen så søde sammen. De er en daglig kæmpe glæde – de betyder uendelig meget for os og fortjener alt det bedste vi kan gøre for dem <3
Håber i alle har det godt. De fleste af jer følger jeg jo på facebook Smiley 

BILLEDMAPPE23-1

4 responses so far

okt 10 2014

Dejlige efterårsdage

Published by under Glæde,Kenzo,Zico

Meget af min tid går med at gå med hundene, nusse dem, træne og træne og træne. De sidste par dage har vejret været ganske fint – ihvertfald da vi var ved søen. Vi har nydt dejlige gåture der i smukt vejr – dog med lidt regndryp men det hører nok årstiden til.

Zico er en fantastisk hundehvalp. Han lærer nemt – men har også lidt selektiv hørelse nogle gange. Både ham og Kenzo var gode til at komme da vi kaldte selvom de gik fri på stien ved søen. Der var ingen mennesker at se i hverken den ene eller den anden retning og så er det et fint sted at øve indkald.

I morgen starter vi lørdagstræning med Kenzo – Zico er stadig en hverdagsaften.

Nu vil jeg nyde weekenden med mine 3 drenge. God weekend til jer.

BILLEDMAPPE22-1

One response so far

sep 21 2014

Tur i den smukke efterårsskov

I går var vi i skoven med hundene. Sikke de nød det begge to <3

Årh der er så fantastisk mange glæder ved de her to pragtfulde hunde – at se dem tumle og lege er en af de helt store fornøjelser. Det er også ofte Kenzo der står og kigger på Zico og vil lege. Elsker det – elsker dem <3

Jeg er sygemeldt – formentlig året ud og så skal der findes nyt job. Det bliver ikke nemt da det er fleksjob men sådan har min arbejdsgiver ment det skulle være (ikke opsagt på grund af sygdom – men besparelser ) . Jeg kan ikke arbejde så mange timer som tidligere – men det skal jeg ikke tænke på lige nu – lige nu skal jeg passe på mit selv og få ro på de næste måneder siger min dygtige læge.

God søndag – vi skal til fødselsdag ved en niece. Vejret er skønt. Vi skulle have været til DM i vores hundeklub men mit helbred tillader ikke turen til Nordjylland hvor det foregår. Hepper dog på et par af klub-vennerne via facebook.

BILLEDMAPPE20-1

3 responses so far

sep 10 2014

På træningspladsen

Published by under Kenzo,Zico

I dag var vi på træningspladsen med begge hunde.

Det er simpelthen så dejligt at komme derud. Vi gik en tur – det er begyndt at blive efterår.

Begge hunde nød at træne, gå spor, snuse, hente frisbee. Det er en stor fornøjelse at træne med det to. I morgen skal jeg til hvalpetræning dér med Zico.

BILLEDMAPPE19-1

One response so far

sep 07 2014

13 års bryllupsdag

Published by under Mig selv,Min bedre halvdel

I dag er det et halvt år siden vi holdt vores fantastiske fest.

Tænk at der allerede er gået ½ år!!

Jeg husker såmænd også vores bryllupsdag som var det i går.

13 dejlige, fantastiske og til tider udfordrende år er gået. Jeg kunne ikke have fået en bedre ægtemand.

Selvom han skal på job i aften – så sørger han for fruens aftensmad. Det gør han nu jævnligt. Hvor er jeg heldig <3

P1110327-1

No responses yet

sep 07 2014

Hvalpe leg

Published by under Arbejde,Glæde,Hvalp,Kenzo,Zico

I formiddags var vi på besøg ved Zico´s opdrætter.

Hun har en tævehvalp der er ca. 4 uger ældre end Zico. Zico er næsten lige så stor som hende. Hun var en anelse højere end ham. De legede skønt i en times tid.

Kenzo var ved farmor imens – hun gik en tur med ham så jeg er sikker på han nød at være hvalpe fri – bare lige en times tid <3

Zico var ikke bange for de 3 store hunde – han klør på og mænger sig. Det var så skægt at se ham piske sådan rundt Smiley med åben mund

Som i kan se på nederste billede til højre – så havde vi en træt hvalp da vi kørte retur til min svigermor. Hun ventede med lækker brunch.

Jeg er ovenpå igen efter min indlæggelse. Har en del jeg skal have ordnet i forbindelse med det job-bøvl men det løser sig nok hen af vejen.

BILLEDMAPPE18-1

One response so far

sep 02 2014

Indlæggelse

Published by under Helbred,Mig selv

I går måtte jeg en tur forbi lægen og fik bl.a. målt crp. Har haft det skidt siden i torsdags med rigtig dårlig mave – det blev værre og værre. Havde crp på 100 og lægen ville gerne have mig omkring hospitalet så de kunne observere mig og tage nogle flere blodprøver. Så det fik jeg gjort. Fik også taget lungebillede. Ingen ændringer fra sidste billeder. Jeg har det bedre i dag. Begyndte på antibiotika kur i aftes og skal have den i 10 dage.

Skønt at have mere energi end i de sidste dage – men der skal også samles energi så jeg kan komme på sygebesøg snart!

6 responses so far

Older Entries »

Blog Widget by LinkWithin