apr 20 2014

Familieforøgelse

Published by under Hvalp,Kenzo

Kenzo blev storebror i går morges ♥♥

Hvalpefødselsen er gået fint og selvom faderen er en smuk sort hanhund så er alle hvalpe gule – han har vist et stærkt gult gen.

De er nu da smukke!

Hvalpemor er superdygtig – hun er en erfaren mor ♥ Vi glæder os til at se hvalpene i løbet af ugen

Husk at i kan følge Kenzo og lillebror her https://www.facebook.com/pages/Kenzos-side/269582183195505

IMG_5574-1

One response so far

apr 19 2014

Hunde-grej-shopping

Det er nogle hyggelige dage selvom min mand arbejder stort set hver dag her i påsken.

I formiddags var vi et smut i Bilka. Jeg skulle have nye gummistøvler – kan slet ikke undvære dem når vi går i skov og er til træning. De sidste kostede nok en 4-500 kr. og holdt kun et års tid. Så jeg gider ikke give så meget for dem igen. Så må jeg se hvor lang tid de holder.

Vi var også i 2 dyrebutikker. Vi ville kigge efter lidt “hunde-grej” Den orange bide-trække-dims er bidsikker – dvs hvis hunden bider den i stykker så kan vi få pengene retur. De to andre ting (jordspyd og en kong-bold formet som kødben) var bare noget jeg lige faldt over. Et ekstra jordspyd kan vi sagtens bruge.

Bid-dimsen blev afprøvet da vi kom hjem af Kenzo og hans far. Den er goooo ♥

Jeg havde en biograf-aftale med hundevennen der hjalp til vores kobberbryllup. Vi skulle se kartellet – som er en ganske god film – den er autentisk. Bagefter gik vi på cafe og fik en bid mad. Jeg var hjemme lidt i 8 og fik hurtigt smidt fødderne op efter at Kenzo var luftet ♥

 BILLEDMAPPE33-1

2 responses so far

apr 17 2014

Selvfølgelig gør vi det!

Published by under Glæde,Kenzo

Jeg hader lugten – og for så vidt også smagen af – lever.

Men Kenzo elsker det ♥

Jeg elsker Kenzo ♥

Så derfor får han selvfølgelig de lækreste hjemmelavede levergodbidder. Vi laver dem nogle gange om året. I formiddags blev der skåret lever og kogt og bagt det. Kenzo var meget opmærksom – når han ikke lige lå i haven og nød det.
Han er også meget interesseret i det nye hundemad. Vi plejer at købe en anden variant af acana foderen – men det var udsolgt så vi fik dette i stedet.

Kenzo vil gerne lave tricks for en leverguf ♥

BILLEDMAPPE32-1

10 responses so far

apr 14 2014

Øjen-tjek

Published by under Hvalp,Kenzo

2014-04-14 14.20.12-1I går mødte Kenzo en tæve på hans gå tur. Hun har lige været i løbetid  og han var ret interesseret i hende. Hun er knap et år og lidt vild Smiley med åben mund
En af hundene peb – men min mand kunne ikke se der var sket noget men det kunne vi da han kom hjem. Kenzo blødte lidt over det ene øje.
Vi rensede det straks med klorhexidin og har gjort det flere gange siden. Det er noget vi altid har i huset.

Her til frokost da de hentede mig ved toget var øjet rødt og vi ringede til dyrlægen som gerne ville sikre sig at der ikke var sket noget med øjet.  Jeg nåede lige at træne 3 kvarter og så kørte vi til dyrlægen. Der var heldigvis ikke noget med øjet – men der var betændelse og risiko for byld. Så vi fik en 5 dages penicillin kur og øjensalve.

Øv hvor træls for Kenzo (det gør måske mest ondt på hans mor) men det skal nok blive fint – og han har det godt. Har ligget i haven hele eftermiddagen og indtil for få minutter siden. Der er tæve-dufte i luften Smiley med åben mund

Snart skulle der gerne være hvalpe i fødekassen – vi venter spændt på nyt ♥♥♥♥

Aftenturen var skøn – vi gik igennem en lille skov. Der er så smukt for tiden.

2014-04-14 18.19.15-1

6 responses so far

apr 12 2014

Ree Park på åbningsdagen

I dag åbnede Ree Park efter vinteren. Vi var klar – vi har sæsonkort dertil. Dyrene er så facinerende og vi elsker at komme der.

I dag besøgte vi de smukke sumatra tigre, løverne – løveungerne, leoparderne så vi gå rundt, geparderne også, elgen der gik i sjappet, påfuglene, alpacaér, katta lemurer, æsler og sikker flere jeg ikke lige husker.

Skøn lørdag – og heldigvis begyndte det først at regne da vi var kommet hjem Smiley 

BILLEDMAPPE31

One response so far

apr 05 2014

En lækker buffet

I denne uge var jeg på hospitalet for at få anden omgang af mit medicin. Var påvirket af præmedicinen nogle dage efter – men nu går det fint.

Torsdag aflyste jeg træning – kunne ikke overskue det og havde brug for en eftermiddag på sofaen. I går var jeg ved skomager for at bestille sko.

I aftes havde min mand og jeg bestilt bord på Flammen. Det er jo buffet og der var vældig meget mad, salat, flutes og mange forskellige slags kød. Uhm – vi var godt mætte da vi tog hjem.

I dag står den på afslapning ind til vi skal til fødselsdag ved en niece.

Bygningen på billedet er det nye multimediehus i Aarhus – det ligger et skønt sted – lige ned til vandet og meget centralt – jeg håber jeg kommer til at bruge det. Der bliver både Hovedbibliotek, borgerservice – og en underjordisk parkeringskælder Smiley med åben mund
Rigtig god lørdag til jer alleBILLEDMAPPE28-1

2 responses so far

apr 01 2014

Brugt

Published by under Helbred,Leddegigt,Mig selv

I dag er jeg bare brugt efter at have fået medicin – sov en del i eftermiddags. Nu er blodsukkeret ramt af præmedicinen så det bliver nogle trælse dage men sådan er det når jeg skal have medicin.

Vi skal vist tidligt i seng.

2014-04-01 16.23.34-1

No responses yet

mar 31 2014

Trivsel

Published by under Blomster,Glæde,Kenzo

Mine to fine orkidéer i køkkkenvinduet står vist perfekt.

Den lyserøde er der en del knubber på – det er skønt.

Billedet af Kenzo er fra i aftes … det er jo ikke altid (ja det er faktisk sjældent) at han gider med ind efter turen. Vi skal helst følge med i hvad der sker udenfor – og vi står altid og kigger og leger nogle minutter inden vi går ind ♥

Nå jeg skal lade op til at få medicin i morgen

BILLEDMAPPE27-1

3 responses so far

mar 29 2014

Storebror ♥

Ja her er stille på bloggen for tiden. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke gider – men tror bare at facebook har taget rigtig meget over.

Men nu skal i få en opdatering om hvad der er sket siden sidst.

Jeg strikker – både på et par pulsvarmere og en kurv til mit strikketøj. Sidste søndag købte vi ny frisbee til Kenzo – han elsker at løbe afsted efter den. Jeg har fået plantet mine store krukker til og det ser rigtig forårsagtigt ud i haven nu Smiley med åben mund

Kenzo er meget i haven – han har en “politistav” – et ben han slæber ind og ud ♥ Det er så sødt.

Forleden var vi ude at kigge på hund. Vi hilste på moderen til vores kommende hvalp. Vi skal have en hund mere. Den bliver født til påske og så går der 8 uger før vi må få den. Han? Hun? Sort? Lys? Tjae – vi må se hvad vi bliver “koblet sammen med” vi er meget fleksible omkring det – det skal også være hvad der er bedst for Kenzo.

Det var en stor oplevelse for da vi besøgte ejeren af mor-hunden og hendes 2 andre hunde og hendes mand så så vi et af deres får føde 2 små lam + der var to små lam der var 2 dage gamle. Årh det var stort! Jeg har skrevet om det på Kenzo´s facebookside og i er meget velkomne til at følge Kenzo´s side – der vil være opdateringer jævnligt fra ham og hans lillebror – eller lillesøster. Siden er her  Men ellers kan i læse om besøget der i det pt. fastgjorte opslag på facebooksiden Smiley

Vi glæder os rigtig meget og jeg kan love jer for at Kenzo stadig vil få MINDST den opmærksomhed han får i dag. Vi er meget opmærksomme på ham. Alt andet er fuldstændig utænkeligt ♥♥

Min mand blev færdig som hundetræner i dag. Det er skønt for ham. Tillykke til min dejlige gemal ♥♥

I dag fik Kenzo og jeg kørelejlighed til træning af to hundevenner. En af dem delte han lidt vand med. Det så sjovt ud.

Sidst men ikke mindst har jeg set en del smukke solnedgange. Kan ikke lade være med at fotografere dem Smiley med åben mund

Ellers har jeg travlt med job, træning, hundetræning, hospitalskontroller – skal have medicin igen på tirsdag og blodprøver mandag. Der er nok at se til. Skal til bandagist i den kommende uge og have fundet nogle sko og snakke om sandaler.

BILLEDMAPPE25-1

12 responses so far

mar 24 2014

Stemningsbilleder

Published by under Glæde,I skoven,Kenzo

Stemning fra eftermiddagens gå tur

2014-03-24 14.11.09-1

Smukt piletræ

2014-03-24 14.11.22-1

SMUKKE KENZO ♥

2014-03-24 14.31.13-1

3 responses so far

Older Entries »

Blog Widget by LinkWithin