/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co

jan 23 2016

Internet shopping ?

Published by under Glæde,Kenzo,Malebog

2016-01-22 15.34.04-1

Jeg har for første gange nogensinde prøvet at handle på ebay. Ja ja – ved det godt – det GØR man da bare – men det er så altså ikke sket her før.

Jeg har købt disse lækre oliepastel farveblyanter – jeg har lige fået dem hjem i denne uge. De er superlækre at bruge. Jeg maler – næsten – hver dag.

Er der nogle af jer der maler i voksenmalebøger? I så fald er i mere end velkomne i denne facebookgruppen som jeg har startet https://www.facebook.com/groups/1644587372449013/

I dag har vi været til hundetræning med Kenzo. det er skønt i sneen.

Jeg vil hygge med at male og måske nyde en enkelt fastelavnsbolle. Det bliver en købe-version i dag – men har planer om selv at bage nogle i morgen.

2 responses so far

jan 13 2016

Vinterskue

Published by under Glæde,Kenzo,Zico

Forleden var vi til vinterskue med Zico. Vi ville bare kigge på og det er god træning for ham at være sammen med så mange hunde – nogle må han hilse på – andre må han ikke. Han klarede det så flot.

Imens var Kenzo ved “farmor” som bor i nærheden. De hyggede sig – og da vi kom retur var meget hunde meget opmærksomme imens der blev lavet en kop kaffe og smurt en bolle – for tænk nu hvis farmor tabte noget… hvilket hun ofte kan ske at gøre Smiley med åben mund 

Til skuet mødte vi Zicos kuldbror – og en af hans kuldsøstre. Billedet øverst til venstre er kuldbror + Zico, nederst til venstre kuldsøster + Zico. Vi fik købt lidt guf og wet-beds til bilen til hundene. Der var gode tilbud så det er da bare med at købe når det er til ok pris Smiley 
Dejlig oplevelse – vi gør det igen – som tilskuere Smiley 

midl mappe4-1

2 responses so far

jan 13 2016

Min hverdag

Published by under Glæde,Kenzo,Malebog,Zico

2016-01-13 12.22.33-1

Jeg hygger mig meget med at sidde og male – når jeg ikke lige tager mig af hundene – hvilket jeg bruger meget tid på.

Pt. maler jeg i “Den hemmelige have” – er vild med motiverne i bogen – der er mange detaljer – men det gør ikke noget at det tager lidt tid.
Har efterhånden fået købt / fået foræret en del farveblyanter, finelinere og enkelte tusser – har også fået malebøger til jul/fødselsdage så jeg har et godt lager at tage af. Venter på nogle oliefarveblyanter der er på vej til mig – dem er jeg spændt på at afprøve.

Jeg strikker/hækler skam også stadig – det er skønt at variere lidt. Pt er jeg i gang med en trøje med jacquard bort.

Har hæklet dette tæppe til hundene og er i gang med et mere til dem – og som i kan se er Kenzo ret vild med tæppet.

Ofte ligger begge hunde sammen på tæppet om natten. Det er nu ret kært <3

Kenzo og jeg træner stadig – selvfølgelig : ) Vi elsker det. Min mand træner med Zico – de er også glade for det. Vi går mange skønne ture med dem – alt efter hvor langt jeg lige kan gå – men de mangler ikke noget. Min mand tager sig af de lange tur hvis jeg ikke kan gå med.
Jeg træner med Zico herhjemme hver dag – det er ikke nemt – for Kenzo vil være med. Og det skal han selvfølgelig også – det hygger vi os meget med.

2015-10-11 14.16.14-1

One response so far

jan 09 2016

2016

Ja så er det nye år godt i gang. Det bliver ikke til mange blogindlæg – så jeg har virkelig overvejet at lukke den – men vil være træt af at miste den gode dagbog bloggen har været.

Jeg er sygemeldt og har været det i noget tid efterhånden. Stress, sygdom i familien, fyringen og andet har gjort at tingene ikke har været særlig nemme mildest talt. Vores to hunde er den bedste terapi for mig. De får mig i gang – op af sengen og ud at gå ture <3

Jeg er begyndt at male i voksen malebøger – det er super skønt at sidde og lege med farver og blive inspireret af andre. Det er dejligt afstressende og jeg hygger mig virkelig med de.t

Jeg har oprettet en gruppe på facebook og skulle der være nogen der deler den hobby  (hvis der stadig er nogle der skulle ske at læse med her) der vil være med i gruppen så er i mere end velkomne

Gruppen er her https://www.facebook.com/groups/1644587372449013/

Der bliver delt billeder af det folk har malet til inspiration for hinanden – det er skønt.

I dag har vi været til hundetræning for første gang i år i klubben. Det er skønt. Zico som der ikke står så meget om på bloggen er blevet en fantastisk del af vores familie og vi elsker ham naturligvis lige så højt som Kenzo. Han er en dejlig ballademager – men også god til at høre efter. Han elsker tydeligvis storebror Kenzo meget højt – for hvad Kenzo gør – det må være det rigtige (næsten altid)

Kenzo elsker træningen – og efter de første par måneder er han faktisk også blev rigtig glad for Zico. Han opsøger selv Zico og de ligger og putter ved hinanden. det er nu kært. Kenzo er verdens bedste storebror for Zico. Det er meget tydeligt at Zico ofte efterligner hvad Kenzo gør – men Zico har selvfølgelig en unghunds gå-på-mod og lader sig ikke altid spise at med at blive “verfet til side” af Kenzo Smiley med åben mund 

Kenzo og Zico kan jo følges her https://www.facebook.com/Kenzo-og-Zicos-side-269582183195505/ 
Der er næsten daglige opdatering og små videofilm indimellem med dem.

Godt nytår og måske ses vi her på bloggen igen snart Smiley, der blinker Det vides ikke

2 responses so far

jun 26 2015

Sommerferie 2015

Vi har holdt nogle dages ferie i et lejet sommerhus i Søndervig Feriepark. Et helt nyt sted under opbygning. Det skal huse et kæmpe stor vandland – det er endnu ikke bygget. Sommerhuset var nyt og lyst og lækkert.

Hundene var – selvfølgelig – med. Vi gik lange ture på strand, i skove, var til Skt. Hans bål i Søndervig, til Sandskulpturfestival, på lidt shopping i Ringkøbing gik tur ved Fjorden, var på 2 familiebesøg i Ringkøbing, fik lækker mad og har bare hygget os.

Skønt med sådan nogle dages hygge

 

midl mappe3-1

One response so far

jun 07 2015

En dejlig tur i skoven

Published by under Glæde,I skoven,Kenzo,Zico

I går tog vi alle 4 en tur i skoven. Mollerup skov er en pænt stor skov med mange gode stier – og en hundeskov – men den bruger vi nu ikke.

Hundene nød det – vejret var skønt <3

midl mappe1

No responses yet

maj 25 2015

En dejlig fødselsdag

Published by under Glæde,Kenzo

Det har været en skøn fødselsdag for Kenzo.
Efter morgenmaden kørte vi til Hestehave Skov ved Kalø. Vi gik 6 km – dog med lidt pauser. Det var en superskøn tur.

Kenzo så en anden hund på lidt afstand – og det gjorde at han lagde sig ned som han plejer – meeeeen øhhhh han stod ude i vandet så pludselig så Kenzo der og ikke på vilkår vi kunne få ham med. Til sidst gik den anden hund og ejeren lidt længere væk fra os og så kunne vi få Kenzo med.

I eftermiddags fik de et bette ben at tygge lidt i – dog ikke fra slagteren som vi desværre ikke kunne komme til i dag.

 

kenzo10år

No responses yet

maj 25 2015

Kenzo 10 år

Published by under Glæde,Kenzo

I dag er en ganske særlig dag.

Kenzo fylder 10 år og det skal selvfølgelig med på bloggen – selvom jeg mildest talt har svigtet bloggen noget de sidste måneder. Men til alt held kan både hundene og jeg følges på facebook. Her kan i se hundenes side

Er der stadig gang i blogland? God 2. pinsedag derude

2015-05-25 08.02.41-kenzo10år

3 responses so far

feb 14 2015

En fantastisk lørdag

Published by under Kenzo,Shopping,week-end,Zico

Desktop1.1

Det har været en skøn lørdag.

Den startede med hundetræning – Kenzo og hans mor – og far var træner på det hold han er på – og Zico ventede pænt i bilen <3 Inden træningen gik vi en skøn tur alle 4.

Senere bagning af fastelavnsboller – uhmmmmm de blev da godt nok lækre Smiley 

Zico fik lokket far ud i haven så de lige kunne lege lidt <3

Forleden købte jeg en fin lysestage fra Waxilight – med miljøvenlige lys. Jeg har købt derfra før. Den er da sød Smiley, der blinker 
Skøn lørdag aften til jer

One response so far

feb 13 2015

Nyt til samlingen

Published by under Kenzo,Shopping,Zico

I dag fik Kenzo og Zico lidt mere til legetøjs/aktiverings samlingen <3

To nye genius´er – den mørkeblå og den lilla. De er sat sammen så er udfordringen lidt større for dem.

De to turkise har Kenzo haft i lang tid. Han får hans mad i den og han er bare så god til at få maden ud af den. Zico slægter storebror på – og en var bare ikke nok mere Smiley 

God weekend ønskes i alle

2015-02-13 12.34.28-1

One response so far

Older Entries »

Blog Widget by LinkWithin