jul 23 2014

Skønne sommerdage

Published by under Glæde,Kenzo,Shopping,Zico

Sikke et vejr vi har i disse dage. Det er liiiige varmt nok for os – men vi skal selvfølgelig ikke klage. En temperatur på 23-24 gr. er rigeligt til os.

Hundene har det også varmt men er ofte i det blå bassin – og derudover sopper Zico i vandskålene. Dejlige hunde-basser.

I går kørte min mand og jeg til Ebeltoft – vi ville købe nogle shorts af et bestemt mærke som kunne købes der. Firmaet Wolfcamper har en butik der. Vi fik købt 2 par shorts, 2 t-shirts, 1 par sandaler og en kasket. Det er et lækkert mærke af fritidstøj. Og pænt synes vi. Kig forbi deres hjemmeside hvis i er blevet nysgerrige på hvad det er.

Nå grillen er tændt – der skal snart mad. Skønt.

Hav en dejlig sommeraften.

2014-07-23 15.33.53-1

One response so far

jul 22 2014

Nogle skønne sommerdage

Published by under Glæde,Kenzo,Zico

Mine 2 hunde er hvad min (vores) tid går med. Lige fra tidligt om morgenen til der er ro ved 20-21 tiden. Jeg elsker det – men bloggen er der ikke meget tid til – men på Kenzo og Zico´s facebookside sker der en del mere – den kan i finde her https://www.facebook.com/pages/Kenzo-og-Zicos-side/269582183195505?ref_type=bookmark

BILLEDMAPPE16-1

No responses yet

jul 13 2014

Sidste feriedag

Published by under Ferie,Kenzo,Min bedre halvdel,Zico

2014-07-13 21.47.22-1I dag har været en rigtig regnvejrsdag. Hundene har været ude 3 gange på gåture – og de kunne knap nå at tørre før de skulle ud igen. Vi har selvfølgelig tørret dem med håndklæder (elsker vasketøj) men det er ikke til at tørre dem helt.

I morgen er det hverdag igen efter 3 ugers ferie. Jeg er sygemeldt pt. så det har ikke helt været ferie for mig. Ikke som det plejer ihvertfald.

Det har dog alligevel på trods af det været 3 skønne uger med mand og hunde Rødt hjerte
I har sikkert fornemmet at de to hunde kommer fint ud af det og at vi elsker at der nu er to 4-benede at tage os af.

3 responses so far

jul 12 2014

Den Gamle By på en skøn sommerdag

Published by under Kenzo,Seværdigheder,Zico

I dag var vi i Den Gamle By.

Hundene var alene hjemme – de skal de jo trænes til at være – og det er gået så fint.

Den Gamle By er alletiders sted – jeg har skrevet om det her adskillige gange så jeg vil blot nøjes med et billede derfra denne gang. De af jer jeg er ven med på facebook kan se flere billeder der.

Skøn lørdag aften til jer

2014-07-12 14.49.45-1

No responses yet

jul 11 2014

God weekend

Published by under Ferie,Glæde,Hvalp,Kenzo,Zico

Vi har nydt de sidste 3 uger hvor min mand også har holdt ferie. De to hunde kommer fint ud af det med hinanden – dog er lillebror indimellem lidt for nærgående synes Kenzo.

De hygger med leg, badebassin, gåture. Kenzo får længere ture alene med en af os og Zico – ja han hjælper med at grave have, lave ballade, vågne meget tidligt. Han er dygtig til at holde sig – i starten havde han en del uheld men vi er også blevet bedre til at få ham ud så snart han har sovet. Det gode vejr er jo også skønt i den forbindelse når havedøren bare kan stå åben.

I dag vil vi finde en strand hvor de kan få lov at soppe lidt.

Vi nyder vores 2 dejlige hunde <3 <3 De er fantastiske begge to <3 <3

BILLEDMAPPE14-1

2 responses so far

jul 01 2014

De dejligste!

Published by under Glæde,Hvalp,Kenzo,Zico

Mine guldklumper Rødt hjerte  Rødt hjerte

Min tid går med vores dejlige hunde. Træning – aktivering – leg – nusse
Elsker dem Hund

BILLEDMAPPE13-1

6 responses so far

jun 25 2014

Hundeopdatering

Published by under Glæde,Håndarbejde,Hvalp,Kenzo,Zico

Bloggen har ikke særlig høj prioritet pt. – der er to skønne labradorer der har vores fulde opmærksomhed. Når den lille går tur med mor – går den store en meget længere tur med far ved Engsøen. Kenzo og mor træner hjemme – og i klubben – vi har arrangeret træning med en hundeven og jeg lover jer at Kenzo får mindst lige så meget opmærksomhed som hidtil.
Zico er vild med storebror – han er en dejlig – men meget fræk! – lille gul labrador. Kenzo har en helt fantastisk tålmodighed med ham – men som min mand siger – han har nok lige lidt hvalpeklip tilbage endnu ved Kenzo. Kenzo er heldigvis begyndt at sige fra overfor Zico og er blevet meget bedre til det.

Vi var til Skt. Hans i klubben forleden. Zico legede med en corgi hvalp – og Kenzo med en labrador-pige som han var lidt vild med.
Jeg har ikke tid til så meget andet end hundene. Jeg har bestilt garn til yndlingstæppe nr. 3 så det går jeg i gang med en af dagene.

Husk at i kan følge hundene på deres facebook-side

BILLEDMAPPE12-1

One response so far

jun 14 2014

Velkommen hjem Zico ♥

Endelig kom dagen hvor vi kunne hente Zico.

Jeg vågnede kl. 5 – det gør jeg nu jævnligt – men som regel kan jeg ligge og døse lidt til omkring 7.30 – 8.00. Men ikke i dag. Vi skulle op kl. 6 så jeg kunne dårligt nå at falde i søvn.

Vi havde en aftale med kennelejeren om at være der 7.30. Zico er lige præcis 8 uger i dag. Vi var der præcis i en halv time – så kom næste hold hvalpekøbere.

Vi fik en snak om mad, kontrakt mv. Og så var vi klar til at køre hjem. På turen hjem var Zico en smule stresset og urolig. Jeg prøvede at berolige ham. Snart var vi hjemme ved Kenzo som snuste til Zico og logrede af ham – men Kenzo gider ikke at Zico render efter ham og vil bide. Det forstår jeg godt. Men det går lige som vi havde forestill>et os – de skal nok blive bedste venner ♥

Som i kan se ligger de tæt på hinanden på terassen.

Zico er en lille krudtugle – når ikke han sover dybt under sofaen. Han angriber bolde, storetæer, vandskålen, en gammel olielampe – uden olie, parasolfoden og legetøjet Smiley med åben mund 

 

Ved 10-tiden fik jeg besøg af en veninde som troede vi først fik Kenzo i morgen – hvilket også var den oprindelige aftale men da vi fik mulighed for at få ham i dag – ja så sagde vi da ja tak! Jeg trængte til at snakke med veninden – jeg har nogle hårde dage for tiden og hvad er bedre end en veninde at snakke med om tingene.

Jeg har gået to små ture med ham og ellers er han ofte ude at tisse i haven. Han har haft et uheld inde.

Han er en dejlig hund – nøjagtig lige som storebror Kenzo – på hver deres dejlige måde.

Min mand tog på job ved 14 tiden. Ved 19.30 tiden kom mine forældre og gik en dejlig lang tur med Kenzo. Det var lige noget der passede ham.

Nu er jeg alene hjemme med hundene. Jeg er sååå træt. Det er dælme da hårdt at have hvalp i huset – men SUPERDEJLIGT ♥♥

Elsker mine to dejlige hundedrenge ♥♥

Husk at i kan følge hundene på deres side på facebook – jeg kommer til at opdatere meget oftere der end her på bloggen

BILLEDMAPPE11-1

5 responses so far

jun 09 2014

Positivt fokus

Published by under Glæde,Kenzo,Zico

Det er meget vigtigt med positivt fokus når tingene er svære – og hvad er mere positivt end mine 2 drenge – ja 3 hvis vi regner min mand med. Han vil bare ikke vises frem her på bloggen.

Mine to drenge Kenzo og Zico ♥ De er enestående dejlige.
Kenzo er min (vores) store sorte dejlige kloge guldklump ♥

Zico den lille gule frække og endnu ikke trænede guldklump ♥

Den første har haft travlt med at gøre klar til lillebror. Vi har købt kurv, bur til bilen mv i Tyskland og fik det forleden. I går blev buret samlet og sat i bilen – og dagen før blev den nye kurv testet med karateren – godkendt. Vi træner jævnligt både på vores hold og ekstra træning med hundevennen. Elsker det!

Den lille gule er i gang med sidste uge sammen med sine kuld-søskende. Der er 4½ dag ca. til vi får ham hjem – på lørdag morgen. Vi var i skoven med ham og de øvrige hvalpe forleden. Der er de to billeder af ham taget.

BILLEDMAPPE10-1

4 responses so far

maj 31 2014

Travlhed

Der går dage imellem mine opdatering her – i må følge med på facebook ellers Smiley med åben mund
Om 2 uger – og 1 dag får vi Zico hjem. Der er travlhed med at få lavet en rampe til de to hunde. Den skulle vi have lavet forlængst men det er først nu vi får os taget sammen. Min far hjælper med at lave den – det er skønt.

Vi går dejlige ture

Vi spiser is – både hundeis og menneskeis

Vi træner

Vi har købt “hvalpesikring” til huset – en låge så Zico ikke kan komme i stuen når vi ikke er hjemme

Der er købt en ny stor vandskål til de to

Der er så godt som bestilt hundebur til bilen (vi venter på de får det hjem i den kommende uge) + hundekurv til Zico, et tæppe til dem begge og lidt andre småting også.

I dag tog min mand og jeg til udsalg. Vi ville se om der var gode tilbud. Jeg har længe haft kig på en jakke til træning om vinteren – og sørme om ikke jeg fandt den til godt 400 kr. (75% nedsat!!) Fandt også en fin orange vest til næsten ingen penge, en lækker uldtrøje til lidt flere penge men stadig billig – og god til at have på til træning om vinteren. Og sidst men ikke mindst to fine kasketter.

I går var jeg i byen med en flok tøser – vi spiste på “Flammen” og nogle af os tog en tur på Cafe til en enkelt kop kaffe derefter. Jeg blev kørt frem og tilbage – det var skønt – men jeg er godt brugt i dag efter en hård alene-dag på job i går og efterfølgende spisning.

Nu vil jeg smide fødderne op og snart finde noget mad. Min mand er taget i byen i aften – sammen med hans søster. De skal mødes med nogle gamle kammerater. Jeg tror jeg finder en tøse-film i aften Smiley med åben mund

God weekend.

BILLEDMAPPE9-1

One response so far

Older Entries »

Blog Widget by LinkWithin