/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » ABC i ord og billeder 3 # O

jul 22 2010

ABC i ord og billeder 3 # O

Published by at 20:04 under Bare for sjov

Vi har haft to biler – den første købte vi for ca. 3-4 år siden. Det var en Opel Zafira med rigtig god plads til Kenzo´s bur. Det var en gulpladebil – den var ret dyr i vægtafgigt.

Den blev påkørt og vi måtte have en ny – det blev en Opel Meriva. Denne gang på hvide plader. Den er vi rigtig glade for.

Har du bil og køber du/I altid samme mærke når i skal have ny bil? Kan man “arve” sine forældres præferencer hvad angår bilmærke?

DSC02982-1-bil-abc

Her kan du se flere indlæg med O ;-)

4523786846_4250cdfd2c_m[1]_thumb[2]

21 responses so far

21 Responses to “ABC i ord og billeder 3 # O”

 1. Esther siger:

  Det ved jeg ikke om man har. Jeg har aldrig haft bil og hvis jeg en gang overvejer at få mig en, skal jeg jo lige lære at køre den først!
  Har godt nok bilkørekort, men det er fra 1986 og nærmest aldrig brugt. Sidste gang jeg sad bag rattet i en bil var i 1997 og det var ikke ret længe, da jeg nærmest var ved at gå i panik *G*
  Til gengæld har jeg været vild med motorcykler siden jeg var 18-19 år gammel. Fik dog først kørekortet i 2005, men har da kørt mindst 60.000 km siden.
  Har en forkærlighed for Yamaha, men kan sagtens synes at andre mærker har nogle lækre maskiner også :o)

 2. Tak for din kommentar :-) Vores bilvalg er ikke vores valg. En bekendt jagter brugt og billigt og pludselig er den der. Vi er ikke blevet snydt endnu.

 3. Anette siger:

  Esther: Ja det samme må jo gøre sig gældende med motorcykler. God weekend.

  Rimkoger: Skønt at have “folk til den slags” Det er da skønt når det så ovenikøbet er en der har god forstand på det :-)

 4. Madame siger:

  Vi har kørt i Honda Civic i mange år og er meget glade for det bilmærke – men egentlig er jeg lidt ligeglad, bare bilen starter hver gang ;-)
  Ha’ en dejlig fredag aften, Anette, varme klem til dig og Kenzo!

 5. f siger:

  Far hadde Opel mei de var ikke like lekre den gangen.Flott bil og bilde.. men vi har nok ikke Opel ha en fin helg..

 6. Lotta siger:

  Ohhh jag hade en Opel Agila för några år sen.
  Det var den bästa bil jag har haft.
  Det var min egna lilla pärla
  Vi har Renault nu men för en halvtimme satt jag och kollade på denna på nätet.
  Det kanske blir en sån i framtiden
  Bra för gamla stela gubbar och käringar.
  Kramizzz Mysig helg // Lotta

 7. Kisser siger:

  Jeg har i hvert fald ikke arvet bilmærke efter mine forældre, for de havde slet ikke bil.
  Mine svigerforældre kørte Ford og Morris, og min Finn og mig har kun haft 2 Forder.
  Sidenhen alle mulige og umulige bilmærker. Og mange af dem.
  Lige nu kører jeg Fiat – nr. 2 af slagsen, en lille Panda, for den er driftsikker og kører 20 på literen. Det har jo stor betydning med 100 kms kørsel om dagen. Og Black er glad for bagsædet – i sin sikkerhedssele.
  Nyd fredagens aften efter en anstrengende uge.
  Klem

 8. Anette siger:

  Madame: Ja det er nu også fint med mig bare bilen vil køre :P Klem og god aften.

 9. Anette siger:

  f: Synes det er en god og stabil bil. God weekend til dig :)

 10. Anette siger:

  Lotta: Har lige set billeder af en agila. Lille og smart ser den ud! rigtig god weekend.

 11. Anette siger:

  Kisser: Nej så har du da ikke :P Lyder som en god bil sådan en fiat. Godt du har spændt din hund fast i bilen – det synes jeg er mest sikkert for alle parter. Tak – og rigtig god fredag aften :) Klem

 12. Inge siger:

  Fint O-valg Anette, jeg kan byde ind med P for Peugeot. Har en svoger der var i bilbranchen, så det var hvad han kaldte for automatik salg.
  Jeg er dybest set helt ligeglad med hvilken bil jeg kører i, bare den starter, er nogenlunde tæt,og kan køre, så er jeg glad.

 13. Petunia siger:

  I 1984 kjøpte min kjæreste en Opel Ascona stasjonsvogn. Da han en tid senere reiste i militæret, disponerte jeg bilen.. Jeg hadde nettopp fått lappen og var litt lettskremt i trafikken og denne bilen likte ikke meg. Alt galt skjedde og jeg la den bilen for hat! Har ikke kjørt opel etter vi kvittet oss med den bilen i 1986;)

 14. Henny siger:

  Jeg tror, at prisen har været væsentligst for os, når vi har købt bil. Det og så, at det skal være en bil, der er nem at komme ind i og ud af.

 15. Maria G siger:

  Jag har ingen egen bil. Har snälla kompisar som lånar ut bilar till mig när jag behöver. Just nu väntar jag på att min ena kompis ska få ordning på sin Cadillac årsmodell 1966 så jag kan få ut och åka i den :)
  Älskar dessa stora härliga gamla amerikanska bilarna.
  Trevlig helg!

 16. Min nuværende bil er kun min anden jeg helt selv ejer. Det er en Saab og det var den første ikke. Jeg tror jeg dog at jeg, i det omfang min økonomi og Saab’s eksistens tillader det, vil blive ved at køre Saab. Men i bund og grund har jeg nok den holdning, at hvis en bil har 4 hjul, starter når man drejer nøglen og ellers er rimeligt sikker…så er det fint nok :D

 17. Anette siger:

  Inge: Tak – jamen det er da også et fint bud :)

  Petunia: Det var vist en rigtig “mandagsbil” :)

  Henny: Jeg har det på samme måde – det skal ikke være en bil jeg sætte med ned i – det skal være en jeg sætter mig ind i ;)

  Maria G: Dejligt du kan låne bil ;) Og en cadillac er vel ikke så tosset at kunne låne ;) god weekend.

  Annette: Ja bare den kan køre – og ikke skal repareres på konstant ;)

  God weekend.

 18. Melusine siger:

  Det er nok lett å holde seg til ett bilmerke hvis man er fornøyd med det og foreldrenes valg har sikkert mye å si, men dette har jeg ikke merket noe til. Mine foreldre sverger til et asiatisk merke, men selv liker jeg bedre de tyske :)

 19. Anette siger:

  Melusine: Ja det kan være det har noget at sige. Mine forældre har altid haft samme bilmærke men derfor skal jeg ikke kunne sige, at vi også altid vil købe det samme mærke :P

 20. TorAa siger:

  Heisann,
  Har hatt sterk forkjølelse siden sist lørdag, derfor ingen kommentar så langt før nu:
  Jeg har fetter, 15 dager yngre enn meg, der har forelsket seg i samme bil som dere.
  Etter mange år år med Ford og VAG har vi nu endt opp med en bil der også på de meget lange kjøreturer er av ypperste klasse, samtidig som den tåler norske fjellveier og kan senkes og hæves etter behov:
  En Citröen C5 med diesel-motor.
  Hvilken fryd.
  Nu kan min kone hjelpe til at få vore kano på taket. Vi trykker på en knapp, så senker vidunderet seg lavt nok til at hun kan løfte den 5,5 meter lange kano opp, og vi kan ta av sted tilen innsjø eller elv at padle i.

  btw. Har hatt sterk forkjølelse siden sist lørdag, derfor ingen kommentar før nå;)

 21. Anette siger:

  TorAa: Håber du har fået det bedre. Jeg kigger forbi din blog senere. Smart at den kan hæves og sænkes! Det må være skønt. God weekend til dig.

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin