/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » ABC i ord og billeder 3 # V

sep 12 2010

ABC i ord og billeder 3 # V

Published by at 15:35 under Bare for sjov

Mit V skal stå for Valldemossa

Vallldemossa er en by på Mallorca. I bjergkæden La Sierra de Tramontana findes en meget frugtbar og frodig dal, og her, ca. 400 meter over havet, ligger byen Valldemossa,hvor komponisten Frédéric Chopin og hans veninde, som skrev romaner under pseudonymet George Sand, tilbragte en kold og regnfuld vinter. De boede i det gamle karteuserkloster La Cartuja, som i dag er museum. De skrev bl.a. bogen “Vinter på Mallorca”

Det er en hyggelig lille by men der er nu ikke så meget at se der udover klosteret. Vi havde dog ikke så lang tid dér så det blev kun til at fotografere det udefra :) 

valldemossa

Her kan du se flere V-indlæg

4523786846_4250cdfd2c_m[1]_thumb[2]

12 responses so far

12 Responses to “ABC i ord og billeder 3 # V”

 1. Inge siger:

  Godt V-valg Anette.. jeg besøgte det sted for mange mange år siden, og havde helt glemt det.. :-)

 2. henriette siger:

  VELKOMMEN hjem. Jeg har lige set din hilsen ovre ved mig, og der kom jeg da til at skrive at I havde været i Grækenland! Ved ikke hvor jeg har det fra, men i min hjerne er det altså der I altid tager hen Hihi. Nu ved I det hvis I skulle være i tvivl om hvor I har været.

  Henriettes hjerne går sine egne vegne beklager ;)

  Håber at Kenzo har giver jer en ordenlig slikkekystur som hilsen da han så jer.

  Mange knus
  Henriette :)

 3. Anette siger:

  Inge: Tak – det er en hyggelig lille by :)

 4. Anette siger:

  Henriette: Tak – hihi ja jeg har lige set det :P Jeg er jo vild med både Mallorca og Grækenland så helt forkert er det jo ikke :W Det kan du tro han har – det var skønt :P Mange knus til dig søde :)

 5. TorAa siger:

  Av og til er det bare helt herlig at kun slappe av i skjønne omgivelser.
  Spennede med Chopin og Sand.
  Har du lest min blog fra Nohant – der de to ofte frekventerte:
  http://toraa.blogspot.com/2009/08/visit-to-home-of-george-sand-nohant.html

 6. Petunia siger:

  Har du vært og kost deg der!! Så deilig!!! Det ser ut som et fott sted også!

 7. Anette siger:

  TorAa: Ja det er rigtigt. Jeg må lige kigge lidt nærmere på din blog :) God uge

 8. Anette siger:

  Petunia: Ja det har jeg – dog var vi der kun en times tid men der var ikke så meget at se i byen – men smukt var der. God uge

 9. Enda en prikk på kartet. Trivelig :)

 10. Det er synd dere ikke fikk tid til å gå inn i Real Cartuja, det er så vakkert der.

  Jeg har 3 innlegg fra Valldemossa på min blogg. Velkommen!

  Copy/paste:
  http://sollerlover.blogspot.com/search/label/Valldemossa

 11. Anette siger:

  Kamelryttersken: :)

 12. Anette siger:

  Randi: Ja det er lidt ærgerligt. Jeg vil lige kigge nærmere på dine indlæg om Valldemossa :)

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin