/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Alle mand i vandet!

jul 27 2012

Alle mand i vandet!

Published by at 19:08 under Glæde,Kenzo

Jeg genbruger et billede fra i går – kameraet lod vi blive hjemme i dag.

Vi har lige været ved stranden her ved 18 tiden. Det var skønt! Der var ikke helt så mange mennesker som i går men det var også tidligere på dagen vi var afsted i går.

I dag blev jeg dyppet helt under vandet. Kenzo stod næsten inde ved kanten sammen med min mand og da han så jeg dykkede ned ville han ud til mig. Da jeg gjorde det 2. gang var han nået ud til mig og stod nærmest og hoppede op af mig. Kenzo er totalt vild med det vand. Årh hvor jeg elsker det♥ Hvis det kunne lade sig gøre – og hvis temperaturen var til det! – ville jeg tage derud hver dag.

Ih hvor var det skønt! Jeg kan næsten ikke vente med at komme afsted igen. Men i morgen holder vi en pause. Både på grund af det vejr der er varslet og så har jeg en aftale i det nordjyske i morgen.

2012-07-26 16.16.56-1

2 responses so far

2 Responses to “Alle mand i vandet!”

 1. Hanne Bente siger:

  Godmorgen Anette.
  Dejlig at “lege” i vandet.
  Vi har regnvejr her…..
  Ønsker dig en rigtig god lørdag / week-end:)
  Knus Hanne Bente

  • Anette siger:

   Ja det er skønt! Virkelig skønt! Og det bedste af det hele er at det er sammen med mine to dejlige drenge ♥ Ja jeg ved det regnede nordpå. I morges var der fint her i århus da jeg stod på toget omkring kl. 8. Da jeg nærmede mig Hobro og Ålborg regnede det. ØV men det skal ikke ødelægge min dag. Rigtig god aften. knus

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin