/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Ingen brok om det!

sep 20 2012

Ingen brok om det!

Published by at 14:52 under Arbejde,Helbred,Mig selv

2012-07-16 14.51.47-1En syg på jobbet – en blev sat til at afløse andetsteds (vores elev – hun skal være ved os i 2 mdr. Det er fedt!!) så vi var kun 2 – men synes nu jeg nåede en del. Jeg har fri i morgen – jeg skal nemlig stor-hygge med min familie de næste dage.

Mere om det senere.

I dag vendte min læge tilbage vedr. det aftale. Jeg er faktisk pænt tilfreds med hende! Hun havde undersøgt hvad vi havde aftalt og har fundet noget andet medicin i stedet for det jeg får nu. Det er skønt! Hun har ringet rundt. Min tidligere læge ville formentligt blot have afvist mig og sagt at det nok skydltes “en af mine kroniske sygdomme”!

Derudover spurgte hun om jeg ikke snart skulle have lavet en DXA scanning (scanning af knoglernes tilstand hvilket er vigtig både fordi det er arveligt (min farmor havde knogleskørhed) og så pga det medicin – prednison jeg har fået og min leddegigt. Tænk at jeg ligefrem bliver spurgt om det og ikke SELV skal huske det. VILDT. Men vi blev enige om at huske hinanden på det først i det nye år. Jeg husker det såmænd nok selv men det er bare så fedt at hun er så opmærksom på det!

Jeg vender tilbage snarest men nu vil jeg tage til afdelingsmøde og så vil jeg storhygge med familien Smiley med åben mund

2 responses so far

2 Responses to “Ingen brok om det!”

  1. Jeg er overbevist om at du storhygger med familien ;-D
    Dejligt at have en god læge…skøn søndag til jer..knus

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin