/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Træning

sep 27 2012

Træning

Published by at 18:46 under Arbejde,Helbred,Kenzo,Mig selv,Nyresygdom

Her træner vi – både Kenzo og mig.

Kenzo er supersej til det ♥ Den får ikke for lidt med at charme og “vinke” og hvad ved jeg han kan.

Det er ikke helt sådan nogle øvelser jeg laver. Min ryg/nakke/skulder/hovedpine/kvalme svinger flere gange i løbet af dagen. I tirsdags bad fyssen mig prøve at lægge mærke til hvor slem smerten er. øvelsen skal helst laves hver 2. time – dog kan jeg ikke imens jeg er på job. Jeg har skrevet det i et lille skema som jeg havde med til ham i dag. Han synes det var fint med skemaet og synes jeg skulle fortsætte med det til jeg har tid hos ham igen i næste uge. I morges måtte jeg bide i det sure æble og tage et par smertestillende. Jeg vil helst undgå dem pt. da jeg/fyssen så ikke kan vurdere om mine øvelser hjælper.

Fyssen er vældig flink – har god humor – og det er nøjagtig lige så vigtigt som det er med lægerne.

Og apropos læger så skal jeg til nyre-kontrol i morgen. Jeg skulle have morgenbrød og “tage afsked” med min chef der har fået nyt job og skal videre i huset. Men jeg kan ikke pga. kontrollen. ØV men sådan er det nogle gange. På mandag skal vi have ny chef igen-igen-igen-igen (igen x en 13-14 –15 stykker efterhånden Smiley, der blinker )

God aften til jer siger Kenzo og jeg

2012-09-26 20.13.25-1

8 responses so far

8 Responses to “Træning”

 1. RAV OG KRAT siger:

  Man kan da ikke få en bedre træningsven…håber at der er mere held ved nr xxx chef denne gang sov godt *KNUS*

  • Anette siger:

   Nej det kan man bestemt ikke. Han ligger nogle gange ved siden af madrassen på gulvet når jeg laver mine øvelser ♥♥ Det er da hyggeligt. så ligger han og puffer til mig med snuden.

   De sidste 2 chefter og så hende vi havde for 7 chefer siden har suverrænt været de 3 bedste på 3 helt forskellige måder. Hende vi havde før ham der stopper i morgen snakker jeg rigtig godt med. Det er skønt.
   Sov godt selv :) Knus

 2. Karla siger:

  Smukke hund – Skønt med træning, det er så hyggeligt at være sammen med andre hunde/-ejere og lære nyt.
  Håber du snart får det bedre. Træls at du skal bruge så meget tid på fys-træning.

  • Anette siger:

   Tusind tak :) Ja det er skønt – rigtig skønt. Tak det håber jeg også – det går lidt op og ned. Men det er jo ikke helt vilde smerter men den er der alligvel i mere eller mindre grad hele tiden. Jeg bruger meget tid på det ja – men håber det hjælper mig i længden :) God weekend :-)

 3. Rejen siger:

  Hovedpine/nakkesmerter er noget møg, jeg døjer desværre i perioder selv med det, men har nogle øvelser jeg fik hos fyssen for nogle år, jeg så laver. Dejligt med en træningsven..;-D

  • Anette siger:

   Ja det er træls – håber dine øvelser hjælper dig?

   Jeg kan forstå på min læge at det kan tage lang tid – men med tålmodighed og stædighed skal det nok lykkes mig at slippe af med det igen :) Ja det er det bedste med en fantastisk træningsven ♥

 4. Madame siger:

  Kenzo er den smukkeste fotomodel :-) Hvor et det dejligt, at din fysioterapeut er flink og har god humor – det er så vigtigt at kemien er i orden. Rigtig god bedring, Anette. Håber du får en dejlig dag, klem.

  • Anette siger:

   Tusind tak :) Det synes jeg bestemt også han er ♥♥♥

   Ja det er godt – sådan har jeg det bedst – men hver ting til sin tid. Det er nemlig vigtigt. Tusind tak – god weekend. klem

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin