/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Waiting….

sep 28 2012

Waiting….

Published by at 18:47 under Helbred,Mig selv,Musik,Nyresygdom

Det her nummer lærte jeg at kende da jeg var sygemeldt i 2012 – det var Madame der fortalte mig om Norah Jones.

Nummeret hedder Waiting – det er skønt og dejligt afslappende. Jeg hører det tit.

Er der nogen der ved om hun har udgivet en nyere CD end denne?

Vente – det gjorde jeg ikke synderligt i dag til dagens kontrol. Det var skønt. Kontrollen gik nogenlunde fint. Det ser stabilt ud.

Til gengæld er der en blodprøve der måske ikke er korrekt taget – eller også har jeg fået drukket for lidt vand så jeg måske er en anelse dehydreret mente lægen. NÅ!!! (og har måske drukket for meget kaffe og pepsi max)

Det skal jeg så spare på og til gengæld have to piller mere (som jeg i forvejen får 4 af) . Lægen synes jeg skulle have syredæmpende pille i 14 dage for at se om det er det der giver mig små-kvalme. Jeg tror det ikke selv. Men jeg prøver. Han tog sig god tid og lovede at tjekke op på blodprøven i næste uge – jeg skal have taget en ny for at se om den giver samme resultat.

Det er selvfølgelig lidt træls med de ekstra piller men jeg hæfter mig ved at han sagde at det ikke er alarmerende men at der skal holdes øje med det og det er jo det han gør. Jeg prøver at drikke mere vand – jeg er så dårlig til det men jeg har da tænkt mig at gøre det. 1½-2 liter skal jeg drikke om dagen. Mest vand. Ikke 3-4 liter – det er der ingen der har godt af siger han.

Men vente – det gør jeg til gengæld på min nye leder. Han skal indover en opgave før jeg kan komme videre med den. Jeg håber han er der på mandag for jeg har en der rykker for opgaven i den anden ende Smiley, der blinker 
Nu er det weekend. Det skal blive godt. Vi skal have (fødselsdags-)gæster – det bliver hyggeligt Smiley 

God weekend.

2 responses so far

2 Responses to “Waiting….”

  1. Madame siger:

    Åh ja, Norah Jonas er skøn! Prøv også at høre hende cd, der hedder Come way with me. Hun har lige udgivet en ny, der er meget anderledes og ikke nær så god.
    Ha’ en rigtig god weekend! Kem

    • Anette siger:

      Ja det er hun. Synes Come away with me lyder bekendt men jeg kan ikke genkende alle sangene. Tror lige jeg skal låne det og så det nyeste via biblioteket. Klem og god weekend.

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin