/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Hundetræning ♥

feb 15 2014

Hundetræning ♥

Published by at 22:23 under Familien,Glæde,Kenzo

Hundetræning ♥ Jaaah det var så godt at komme afsted igen.
Kenzo og jeg havde supergodt kontakt – det var ikke til at mærke på ham overhovedet at vi ikke har været der de sidste 2-3 uger ♥ Det holdt heldigvis tørvejr – det begyndte først at dryppe da vi drak den sidste slurk kaffe – så det var jo perfekt.

BILLEDMAPPE14-1

Vores tørretumbler gik i stykker tidligere på ugen. Vi var lidt trætte af at skulle bruge penge på en ny lige nu – men det er ikke til at undvære. Vi har ikke tørremulighed til håndklæder og sengetøj så noget skulle vi gøre.

Til alt helt snakkede jeg med min far i går. De havde lige købt ny vaskemaskine + tørretumbler. Jeg spurgte om vi måtte få den gamle tumbler hvis den alligevel skulle smides ud og det måtte vi gerne. Min far kom med den i dag – og nu står den her

2014-02-15 16.06.36.1'

Den er ikke ny – men den virker ganske fint. Så hvis bare den kan holde i nogle måneder så er vi tilfredse Smiley 

2014-02-15 16.06.41-1

No responses yet

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin