/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » En travl dag

feb 16 2014

En travl dag

Published by at 21:43 under Blomster,Familien,Min bedre halvdel

Vi havde en travl formiddag. 3 x tøj i maskinen, vi trængte til at få vasket gardiner i stuen – og så det sædvanlige sengetøj og lidt tøj. Min mand havde travlt med at fjerne sorte pletter ved vinduerne med rodalon. Det er træls det er nødvendigt men det er heldigvis kun et par gange om året.

Jeg tog den store tur med støvsugeren. Tænk hvor kan der ligge mange hundehår under seng og sofa og bag radiator.

Min mand skulle hjælpe min far med deres pc – det var noget med en driver der skulle opdateres. Vi skulle have lidt mad og jeg faldt over denne lille orkide. Nu har jeg 3 og så må jeg se om jeg kan finde ud af at passe dem inden jeg køber flere. Der blev købt gødning til dem også Smiley 

Nu er det snart sengetid. Hverdagen venter i morgen

BILLEDMAPPE15-1

2 responses so far

2 Responses to “En travl dag”

  1. rejen siger:

    Hverdagen er ikke så ringe endda, selvom den indeholder lidt rengøring og storvask. ;-D

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin