/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Hunde-grej-shopping

apr 19 2014

Hunde-grej-shopping

Det er nogle hyggelige dage selvom min mand arbejder stort set hver dag her i påsken.

I formiddags var vi et smut i Bilka. Jeg skulle have nye gummistøvler – kan slet ikke undvære dem når vi går i skov og er til træning. De sidste kostede nok en 4-500 kr. og holdt kun et års tid. Så jeg gider ikke give så meget for dem igen. Så må jeg se hvor lang tid de holder.

Vi var også i 2 dyrebutikker. Vi ville kigge efter lidt “hunde-grej” Den orange bide-trække-dims er bidsikker – dvs hvis hunden bider den i stykker så kan vi få pengene retur. De to andre ting (jordspyd og en kong-bold formet som kødben) var bare noget jeg lige faldt over. Et ekstra jordspyd kan vi sagtens bruge.

Bid-dimsen blev afprøvet da vi kom hjem af Kenzo og hans far. Den er goooo ♥

Jeg havde en biograf-aftale med hundevennen der hjalp til vores kobberbryllup. Vi skulle se kartellet – som er en ganske god film – den er autentisk. Bagefter gik vi på cafe og fik en bid mad. Jeg var hjemme lidt i 8 og fik hurtigt smidt fødderne op efter at Kenzo var luftet ♥

 BILLEDMAPPE33-1

2 responses so far

2 Responses to “Hunde-grej-shopping”

  1. Madame siger:

    Kenzo er heldig :-) Ha’ en rigtig god påske, klem!

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin