/customers/kenja.dk/kenja.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Kenja & Co » Internet shopping ?

jan 23 2016

Internet shopping ?

Published by at 14:06 under Glæde,Kenzo,Malebog

2016-01-22 15.34.04-1

Jeg har for første gange nogensinde prøvet at handle på ebay. Ja ja – ved det godt – det GØR man da bare – men det er så altså ikke sket her før.

Jeg har købt disse lækre oliepastel farveblyanter – jeg har lige fået dem hjem i denne uge. De er superlækre at bruge. Jeg maler – næsten – hver dag.

Er der nogle af jer der maler i voksenmalebøger? I så fald er i mere end velkomne i denne facebookgruppen som jeg har startet https://www.facebook.com/groups/1644587372449013/

I dag har vi været til hundetræning med Kenzo. det er skønt i sneen.

Jeg vil hygge med at male og måske nyde en enkelt fastelavnsbolle. Det bliver en købe-version i dag – men har planer om selv at bage nogle i morgen.

2 responses so far

2 Responses to “Internet shopping ?”

 1. Kisser siger:

  Anette, jeg har heller ikke handlet på e-Bay endnu, MEN jeg handler en hel del hos Amazon :-)
  Det er dejligt at fortabe sig i maleriet – uanset om det er en bog eller frihånd.
  Ih, du inspirerer – jeg skal da ha fat i en opskrift på fastelavnsboller :-)
  God weekend

 2. Inge siger:

  e-bay har jeg ikke handlet på, men jeg handler på mange andre sider.. Men den omsiggribende voksen malebog hobby har ikke fanget mig endnu. Jeg tror ikke jeg har tålmodighed til det, og jeg aner ikke hvor jeg skulle stampe tiden op til at gøre det. Men det er fine billeder der postes rundt omkring på de sociale medier.

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin